Stunt man kérdése:
Betta hím bántja a nőstényt, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy hím meg egy nőstény bettám és a hím bántja a nőstényt. Ma lettek összezárva mivel ma vettem. A nőstény "terhes" a boltos elmondása szerint. Mit tegyek. Külön kell tennem a nőstényt? De mibe tehetem ha nincs másik akváriumom? A mostani akksi 50 litres. Más halaim jól elvoltak de most pár hónapja elajándékoztam őket mivel külföldre mentem és most hogy haza tértem bettákat szeretnék tartani. Mit tegyek?2019. júl. 26. 15:43
11/14 anonim 

válasza:

Nem ártott volna olvasni vásárlás előtt, akkor nem lennél ilyen tudatlan és tudnád hogy nem lehet őket együtt tartani, csak átmenetileg szaporodás idején...
12/14 Salx Narval 

válasza:

Csak hím guppikat tarts mert különben megint mehetsz akváriumot venni.:D
13/14 anonim 

válasza:

Üdv! Vegyél még mellé 3-4 nöstényt. Megoszlik a hím figyelme. Ill. sok búvóhely (növény, kő, faág, stb). Ez egyébként minden "kakaskodó" fajnál működik. -m-
14/14 anonim 

válasza:

Dehogy vegyen, sokszor a nőstény veri szét a hímet, meg a nőstények is verhetik egymást, a diszhal.infonka nem kell mindent készpénznek venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!