Fiatalok, öregek, férfiak, nők! Milyen állatkáitok vannak?
Figyelt kérdés
Nekem van 2 nőstény holland törpenyulam, Fruzsi és Frida; egy nimfapapagáj-párocskám, Alex és Abigél; 2 nőstény szakállas agámám, Gizi és Juli; valamint egy zöld leguánom, Józsi. Nektek mitek van?2019. júl. 1. 11:02
1/8 anonim válasza:
Nekem van 2 ékszerteknősöm Tódor és Bátor.:D Egy tengerimalacon Hajni, 2 volt de a másik nemrég elpusztult. :( Van 1 cicám Berci, aki még amikor nagyon kicsi volt az utcáról szedtük össze. És én is szeretnék nimfa papagájt valamikor. :) Régebben szerettem volna vadászgörényt, de sajnos a családom nem engedte.
2/8 anonim válasza:
Macskám volt, remélem, egyszer újra lesz egy másik. Most gyászolok.
Van egy mókusom, nem az enyém, de rendszeresen idejár a szemközti fenyőre, telente etetem őt, a többikeet is, a madarakat is. Most a vadcsersznyefán, ami a lakás mellett van, rigók vannak ezerszámra. Ők sem az "enyéim", de egy kicsit azok. :) Szia.
3/8 anonim válasza:
Dagadt harapós cirmos macska,sovány feketefehér cirmos macska,közepes "pontjó" szürke macska,kicsi satnya barna macska,elborzasztóan nagytestű lusta fekete kutya.
Volt egy pihepuha dörgölőzős vörös cirmosmacska is,de nyugdíjba ment az örök vadászmezőkre.
5/8 anonim válasza:
2 hím afrikai fehérhasú törpesünöm, egy hangyafarmom és egy lusta bunkó fekete macskám van :)
6/8 anonim válasza:
Na jó,nem értem miért lettem lepontozva. A sovány macska alkatilag sovány,ugyan annyit kap enni mint a dagadék,de mivel kandúr többet is mozog,dagadtcirmos meg egész nap az ablakpárkányon sütteti magát. A satnya macskát meg árokban találtuk és befogadtuk. Pár hónap és megnő, megszépül remélhetőleg :D
7/8 A kérdező kommentje:
Köszcsy, ment a zöld pacsi! Jöhetnek még mások is!!!
2019. júl. 3. 09:49
8/8 WidowmakerButt válasza:
7 kutya (rottweiler, husky, mopsz, csehszlovák farkaskutya-német juhász keverék, doberman, pitbull, francia bulldog - mindenki fiú :P)
1 leguán
1 szakállas agáma
1 kaméleon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!