Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hány ujja van egy nyúlnak?

Hány ujja van egy nyúlnak?

Figyelt kérdés
Le kell vágni a körmét?..Van erre szakember vagy milyen időközönként kell?

2019. jún. 22. 15:20
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Igen le kell vágni, van erre speciális olló. Ha van ilyen ollód, akkor te magad is le tudod vágni, de óvatosan kell, mert ha belevágsz akkor erősen elkezd vérezni a nyúl körme. Persze, utána eláll a vérzés, de azért jobb óvatosan.

Egyébként ha jól emlékszem, elől 5 hátul 4 ujjuk van.

2019. jún. 22. 15:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Elöl 5, hátul 4.

Kell vágni igen, ha félsz a dologtól orvos megcsinálja, de van erre speckó körömvágó csipesz is, én ilyet használok. A körömben futó apró érre kell figyelni, hogy bele ne vágjunk, akkor kezd vérezni. Erős fénynél látható, ha világos a köröm, nekem szerencsém van, az én nyuszimnak fehér a körme. Fekete körömnél necces, ott célszerű inkább sűrűbben vágni és piciket. (ha véletlenül belevágunk sem kell szívrohamot kapni, pici betadin, vért felitatni, nyuszit kiengesztelni és problem solved.)

2019. jún. 22. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!