Mi van a csokoládéban, ami megöli a kutyát?
Figyelt kérdés
2010. júl. 8. 16:39
1/12 Beatrix17 válasza:
Ki mondta ezt a hülyeséget??Nem öli meg!!Csak még annyira sem tudja feldolgozni,mint mi,és megnő a kerülete tőle-ami hozza a többi bajt!
2/12 anonim válasza:
Theobromin! És igenis megölheti: [link]
3/12 anonim válasza:
A cukor !! Cukros ételt a kutya nem kaphat !!! Ezért nem ehet fagyit sem.
4/12 anonim válasza:
A cukor nem öli meg, csak épp úgy tönkremegy tőle a foga, mint neked. És gondolom, nem mosod naponta háromszor fluoridos fogrkémmel a fogát...
6/12 anonim válasza:
nem öli meg a kutyát, ez hülyeség^^
csak nehezen fog tudni kaklini ennyi
(állatorvos mondta)
7/12 anonim válasza:
nem öli meg a csoki a kutyát,ez baromság de hat rá.
az étcsokival kell vigyázni mert attól képes bepörögni,tejcsokit kaphat ,persze módjával ha nem akarjuk,hogy hamarosan guruljon ,illetve tönkre menjenek a fogai.
ezt először a kutyám állatorvosától hallottam ,de mint gyakorló kutya tartó ezt alá is tudom támasztani.
ez az én véleményem ,ha a kutyáinkat kérdeznénk,ők másként látják ezt a csoki kérdést ,szerintük bármikor bármennyi mehet,tudnak ők szenvedni...
:-)
8/12 anonim válasza:
b.azdmeg, te láttál már olyat, hogy valaki csokit adott a kutyának és az megdöglött??
9/12 anonim válasza:
A kutyának nincs valami izéje, ami nélkül nem tudja megemészteni rendesen, és megölheti! Orvos és Állatorvos ismerős is mondta!
10/12 anonim válasza:
mi a mi kutyánkat kiskorától csokival etettük mikor volt otthon,íyg nasinak,7 éves koráig.utána meghalt,de nem a csoki miatt,a másik kutyánkal harcolt :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!