Ki milyen állatkísérlet mentes dolgokat használ?
Szeretnék áttérni és is erre hogy csak olyan termékeket használjak amik nem kísérleteznek állatokon. Megis találtam a márkákat de szinte mind rendelős én meg nem szeretnék egy fogkrémet, sampont külön külön oldalakról megrendelgetni. Olyanok érdekelnek amiket betudok szerezni boltokban mint pl DM, Auchan, Spar meg ilyesmik.
Melyek ezek a termékek vagy hol találom meg őket?
A saját márkás dolgok azok állatkísérlet mentesek.
Szóval DM-ben pl. a Balea, Alverde.
Rossmannban az Isana, Alterra, Rival de Loop Young. Vagy esetleg a Helia-D.
Tény, hogy ezek nem olyan márkásak, viszont szerintem jó kis termékek vannak ezektől a márkáktól, ár-érték arányban tökéletesek.
Köszönöm.
És ilyen termékek, hogy fogkrém? Tusfürdő? Vagy amit egyáltalán nem találok az az intim betét?
Sajnos nem tudok minden egyes terméket megnézegetni így egy kicsit nehéz ebbe belefogni.
Én Dm-es cuccokat használok^^
Olcsóak is
"nehéz mindennek utánanézni főleg ha a boltban állok 20 féle fogkrém előtt és nézzem meg mindet neten hogy melyik kísérletes"
Akkor ne a boltban állj neki ellenőrizni, hanem MOST. Ha tényleg szempont ez neked, akkor megér annyi kattintást, és mire a boltba mész, már fogod tudni, hogy mit vegyél le a polcról.
Ha jól tudom, akkor fogkrémek közül pl. a Prokudent, Lavera állatkísérlet mentes. (Rossmann)
Első válaszoló vagyok. Amiket fent leírtam márkákat, annak a nagyrésze árul sampont és tusfürdőt is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!