Hogyha alapvetően az állatkert ellen vagyok, az segít vagy árt, ha a budapesti állatkertben "örökbefogadok" ott egy állatot?
Azért én elgondolkodnék magamon, ha mást hülyéznék le akkor, ha nem az a véleménye, mint nekem.
Nyilván vannak érvek az állatkert fentartására (állatmentés, ritka fajok szaporítása) és bezárására (szűkös hely, állatkinzás, nem megfelelő körülmények).
Akkor nem lehet, hogy nem az állatkertek ellen kéne uszítani, meg tüntizgetni, hanem arra kéne törekedni, illetve inkább azt kéne hangoztatni, hogy tartsák Őket normálisan?
Ami amúgy manapság a legtöbb civilizált országban meg is valósúlt...
Az állatok a természetben olyan szintenen kihalóban vannak, hogy az tűnik sajnos jelenleg a legjobb cselekedetnek, hogyha igenis eltesszük Őket és elzárjuk a veszélyforrások elől... Miközben próbáljuk kielégíteni maximálisan az igényeiket.
Szerintem egy Bp.-i állatkertben élő varacskosdisznó például 10* boldogabb mint amennyire a természetben valaha is lehetne és 2* hosszabb ideig él...
nem azért vagy h lye, mert más a véleményed, hanem mert a megindokolhatatlan kis baromságaidat hirdeted itt fennhangon az interneten... várj, kitalálom, saját blogod is van, ahova összeírhatsz midenfélét, ugye?
de még mindig nagyon várnám a nem létező érveidet az állatkertek ellen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!