Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hogyha alapvetően az állatkert...

Hogyha alapvetően az állatkert ellen vagyok, az segít vagy árt, ha a budapesti állatkertben "örökbefogadok" ott egy állatot?

Figyelt kérdés
Örökbefogadás alatt persze azt értem, hogy pénzzel támogatom az állat ellátását.

2019. jún. 7. 22:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
jól van, de nem azt mondtam, hogy vegyen kék traktort a piros helyett, hanem hogyha h lye, legalább próbálja meg megindokolni hogy miért az, persze tudom, hogy ez sokaknak nehéz feladat, és egyből támadásnak veszik. (de még mindig várom a választ, tkp mi is a bajod az állatkertekkel? erőltesd már meg egy kicsit magad, kíváncsi vagyok)
2019. jún. 8. 13:35
 12/14 A kérdező kommentje:

Azért én elgondolkodnék magamon, ha mást hülyéznék le akkor, ha nem az a véleménye, mint nekem.

Nyilván vannak érvek az állatkert fentartására (állatmentés, ritka fajok szaporítása) és bezárására (szűkös hely, állatkinzás, nem megfelelő körülmények).

2019. jún. 8. 14:04
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nem lehet, hogy nem az állatkertek ellen kéne uszítani, meg tüntizgetni, hanem arra kéne törekedni, illetve inkább azt kéne hangoztatni, hogy tartsák Őket normálisan?

Ami amúgy manapság a legtöbb civilizált országban meg is valósúlt...

Az állatok a természetben olyan szintenen kihalóban vannak, hogy az tűnik sajnos jelenleg a legjobb cselekedetnek, hogyha igenis eltesszük Őket és elzárjuk a veszélyforrások elől... Miközben próbáljuk kielégíteni maximálisan az igényeiket.

Szerintem egy Bp.-i állatkertben élő varacskosdisznó például 10* boldogabb mint amennyire a természetben valaha is lehetne és 2* hosszabb ideig él...

2019. jún. 8. 15:49
 14/14 anonim ***** válasza:

nem azért vagy h lye, mert más a véleményed, hanem mert a megindokolhatatlan kis baromságaidat hirdeted itt fennhangon az interneten... várj, kitalálom, saját blogod is van, ahova összeírhatsz midenfélét, ugye?

de még mindig nagyon várnám a nem létező érveidet az állatkertek ellen...

2019. jún. 9. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!