Apám menhelyre adja a kutyáim az akaratom nélkül. Azt mondta már megbeszélte a menhelyen és ma viszi el őket és már gazdája is van nekik. Ilyet megtehet?
Vissza kellett gyerekemmel költöznöm csodás szülői birtokunkba
két kutyámmal együtt.
Apám idegesíti és ma azt mondta majd nekem kell őket berakni a kocsiba és viszi őket el a menhelyre.
Már megbeszélte bentiekkel és már gazdája is van nekik..
Fa sza.
Ma van a születésnapja is.
Nekem meg a gyerek mellett nem nagyon van lehetőségem intézkedni nem tudom őket ideiglenesen senkihez odaköltöztetni pár napra sem.
Ha szereted a kutyáidat, akkor sürgősen elköltözöl velük.Ha chippelve, oltva vannak a kutyáid, akkor a te neveden vannak gondolom.Akkor nem vitetheti el őket az, aki nem a tulajdonosuk.Ha mégis elviteti,feljelentheted.
Amúgy szerintem apád blöfföl, mert a menhelyek dugig vannak, nem hiszem hogy hipp-hopp találtak nekik gazdát.
Én ha ilyen apám lenne, oda se költöztem volna, de biztos otthagynám rögtön.
Majd ha öreg lesz, cserébe te meg őt tedd be egy elfekvőbe vagy szociális otthonba.
Igen, gyanús a dolog.Sürgősen vidd el a kutyákat valahova, ahol apád nem lel rájuk, mert el akarja vinni és kirakja őket valahol!Kóbor kutyák lesznek, vagy ami még rosszabb, elüti autó, állatkínzók kezébe kerül.
De az is lehet, a kedves papa akarja őket megölni,neked meg beadja hogy menhelyre vitte.
Hány éves vagy hogy ennyire naiv vagy még?
Szedd már össze magad, és legalább kérj segítséget valakitől.A gyerek hogy ott van, még nem mentség rá hogy tehetetlen vagy.
Aztán úgy hagyd ott apádat, hogy rá se nézz többet, mert ezt érdemli.
Hívd már fel “A menhelyet” ahol állítólag megbeszélte mindezt... nagyon meg fogsz lepődni szerintem. Biztos, hogy nem szerzett nekik helyet, akkor viszont tényleg a legundorítóbb dolgok egyikére készül a kedves papa.
(A gyerek apja kicsit sem szerette a kutyáitokat, nem tudna ideiglenesen vigyázni rájuk? Esetleg ha te elmondod annak a menhelynek, hogy mire készül az apád, hogy gyakorlatilag megásta a kutyák sírját... talán ezzel meghatod őket. Próbálkozz, ne add őket ilyen könnyen egy szadistának.)
Teljesen felesleges ilyen kamu kérdésekkel bomlasztani a jó népet!:D
Óvodások jobb storyt találnak ki.
Ne viccelj már. A kutyák a te neveden vannak, nem viheti őket menhelyre.
Ráadásul ez egy menhelyen sem így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!