Just.A.Girl.3 kérdése:
Mit tegyek ha harap a törpehörcsögöm? Hogy nyerhetem el a bizalmát?
Figyelt kérdés
2019. máj. 12. 20:10
1/3 anonim válasza:
Bár nekem temgerimalacom van azért elmondom hogy szoktattam le. Először is ha megharapott rászoltam hogy nem szabad és egy nagyon picit meg legyintem az orrát. Ezek után leszokott.
2/3 anonim válasza:
Siralmas, hogy senki nem tudott normális választ adni.
Mekkora a helye? Milyen felszerelései vannak? A rossz környezet bőven elég ahhoz, hogy egy hörcsög agresszív legyen.
Csak a helyén harap, vagy semleges területen is? Sok hörcsög területvédő lesz. Vagyis a helyén harap, semleges területen pedig teljesen szelíd. Ezzel bem tudsz mit tenni. WC papír gurigával vedd ki.
Mióta van nálad? Honnan van? Nem mindegy a származás.
Van másik állat a közelében? Gyakran lesz a harapás forrása idegen szag, hang, ami miatt a hörcsög reagálhat harapással.
3/3 anonim válasza:
Kezdd el elotte huzni lassan a wc papir gurigat es ha belemaszott akkor ketoldalrol rakd ala a kezed hogy nehogy kiessen es ovatosan emeld fel. Igy nemhiszem hogy megharapna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!