Szoktatok háziállattal aludni?
Mi szoktunk.
Imádtam a kutyámmal aludni, biztonságérzetet adott, ő amint elaludtam felköltözött a párnára a fejemhez.
Most macskánk van, hol a gyerek párnáján fészkel be, hol az enyémnél.
Valamiért szeretnek az állatok a fejünknél aludni, gondolom az biztonságos nekik.
Amúgy a macskánk az állam alatt is szeret feküdni..
Pont ma bosszankodtam, hogy arra keltem, hogy átgyalogolt az arcomon az éjszaka közepén.
Nálunk van a lepedő, azon fekszünk, felettünk egy réteg takaró, egy vékony nagytakaró, egy ágytakaró és az ágytakaró végén egy másik koszolható.
Amikor koszosak vagyunk, nem megyünk az ágytakaró alá, állatoknak nem megengedett, így én úgy érzem, tiszta ágyban alszunk.
Az ágyaink mellett van macskapihenőkosár, de nem használja a macskánk, csak napközben.
a macskám (nem kijárós) velünk szokott aludni, de szigorúan az ágy végében, oda van mindig terítve egy takaró, amire fekhet
én nagyon szeretem, ha ott fekszik, főleg amikor dorombol
Nálam mióta sajnos bántották a gyönyörű kedvenc kandúr macskám az egyetlen megmaradt macsekom az ő anyját már ki sem merem hagyni estére a szomszédok és kutyájaik miatt.
Szabad a bejárása a lakásban mindenhova de tudja a rendet. Saját maga nyitja a szobám ajtaját amikor hallja hogy már fürdök és lefekvéshez készülök és odabújik mellém egy ideig dagasztani. Majd amikor látja hogy elalszom kissé távolabb eső helyen ő is keres helyet és alszik velem reggelig majd ébreszt hogy ideje lenne felkelnem :-) Egyébként nagyon jó érzés, a szeretete, az illata, a figyelmessége és hogy fontosak vagyunk egymásnak mint családtag.
70x90es párna, a gyerek feje a kispárnán szokott lenni, a macska meg felette összekuporodva, Ugyanazt a részt sosem érintik.
Régen az állatokkal aludtak egy légtérben, mert jól be tudták fűteni a helyet, ha hideg volt, szóval nem újkeletű dolog ez.
Igeeen. A kis tacsimmal(igaz már nem olyan kicsi[junius 22en lesz 1 éves])es az egyik kis fürjemmel bújós kis madár. De csak ő egyedűl bár lehet azert mert késöbb kelt 2 nappal mint a többi és segítettem neki kikellni mert nem igazán láttam ugy hogy menne neki.
Nagyon aranyos dolog csak a tacsit és a fürjikét nem igazán merem egyszerre az ágyon hagyni mert félek hogy a tacsi megeszi vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!