Te is inkább megfulladnál a csukott ablak miatt nyáron, mert félsz a bogaraktól, és miattuk nem tudsz aludni? :D 19/F vagyok.
Figyelt kérdés
2018. aug. 9. 00:04
1/13 anonim válasza:
Miért nem veszel egy szúnyoghálót?
4/13 A kérdező kommentje:
Van szúnyogháló, csak kaki. De mit csináljak, ha hozzám érnek? Undorítóak, és rossz hallani ha a fülemnél vannak. És rossz ha bőromöz érnek. Idegesítő bogarak.
Én már rovar sorozatgyilkos vagyok (ez csak egy poén)
2018. aug. 9. 00:24
5/13 anonim válasza:
Kezeltesd magad mert ez beteges. Soha nem volt ilyen gondom, nem félek tőlük de egy normális szúnyogháló mellett nem is jönnek be.
6/13 anonim válasza:
Nem. Itt nincs szúnyogháló, valamikor a denevér is berepül de azt egy cseprűvel óvatosan ki lehet hajtani.
A szúnyoghálót cseréltetni kell. Szerintem se normális. Max az ilyen barom nagy hím szúnyog ijesztő, de az meg nem bánt. Használd bátran a légycsapót
20l
7/13 A kérdező kommentje:
És arra nem gondoltatok, hogy fóbiám van? Van ilyen betegség...
2018. aug. 9. 11:22
8/13 A kérdező kommentje:
Most kajáltam. Rosszul irtam le. Nem félek a bogaraktól csak utálom őket, és nem szeretem. Anyucim se szereti őket. Szóval éjszaka utálom őket, mikor hozzám érnek, és mellettem vannak, és a fülembe zúgnak. Csak nem vagyok észnél még..
2018. aug. 9. 11:38
9/13 anonim válasza:
Egy ""férfi"" aki fél a rovaroktól;
Hát te se lennél a férjem...
10/13 anonim válasza:
Kedves kérdező nagyon " érett lehetsz a sok privát üzeneteiddel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!