Miért rosszak az emberek?
Mert aljasok, nem csak állattal csinálják..
Engem majdnem télen ütöttek el a hóviharba amikor lerohadt a kocsim és gyalog kellett menjek a 30 centis latyakba, az út közepén, mert a járdán 50 centis volt a hó..
A fszparaszt meg nekiállt ledudálni az út széléről, utánna is vágtam egy hógolyót.
Egy másik meg alig bírt felmenni a dombon, kicsit segítettem neki toltam de az ember ki sem szállt mikor felért a dombra, hogy na te paraszt ne gyalogolj, hanem csak elhajtott..
Azért, mert szegénykék túl debilek ahhoz, hogy normálisan tudjanak viselkedni.
Jó dolgukban nem tudják, hogy mit tehetnének még szegény élőlényekkel, akik nem tudják magukat megvédeni.
Azért poros utakon, mert akkor azt hiszik, hogy nem látja őket senki.
így van nem tudják mit csináljanak
de ez nem mindenkire igaz :)
vannak jó emberek is akik befogadják az állatkákat
nem reklám de mia ze meetes házunkba fogadtunk be egy goldit reggelig h nehogy vmi baja legyen kinnt meg megette a vacsimat is hazafelé amit a mamimtól kaptam :D
azért, mert az ember a legundorítóbb, legaljasabb, legvisszataszítóbb lény a világon. Ha nem lennének, akkor nem lenne légszennyezés, vízszennyezés, fakitermelés/erdőpusztítás, állatkínzás, és sok egyéb dolog, ami a földdel történt, mióta van az ember. A világ sokkal jobb lenne nélkülük
Bodri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!