Mi volt az első állatod, és mikor kaptad?
Kutya,macska,kecske,tehén,disznó,kacsa,liba xD
amikor még kicsi voltam nagyon sok állatunk volt :D sokat foglalkoztam velük, a kecskénk még azt is engedte h ráüljek, a tehén meg füttyszóra jött oda hozzánk :D
most már csak kutyánk van meg macskánk :D
20.47-es vagyok
öhmmm...inkább illedelmes LÁNY voltam xD....
En 6 évesen kaptam egy Rottweiler kan kiskutyát, még szerencsére most is el, 9 éves. Aztán azután nem sokkal találtunk egy elütött macsekot. Nőstény macska, meg o is el. O most lehet olyan 10 év körüli. Majd 2007-ben kaptam egy tacskó keverek kiskutyát. Majd még mielőtt ivartalanítottuk volna sajnos bekövetkezett a baleset és kiskutyai lettek . Es a 6 kiskutya közül kettőt nem vittek el, úgyhogy azokat is megtartottuk. Most mindegyik kutyánk ivartalanítva van. Aztán 2008-ban kaptam egy arab felver herélt lovat majd most idén is kaptam egy 1 éves Magyar sportlo kanca csikót. 2 hónapja találtam egy sebes macskát , valószínű, hogy kutya kapta el. Elvittük állatorvoshoz. Azóta mar nagyjából rendbe jött es ivartalanítva is lett. Majd nagybátyám hozott 2 kiscicát 1 hónapja és kb. most 10 hetesek. Őket is ivartalaníttatom ha mar annyi idősek lesznek.
Es 2 hete kaptam egy 5 éves fekete Angol telivér kancát a 2 hetes pej csődör csikójával. A húgom pedig fel éve kapott egy szürke Welsh póni kancát 6 éves.
12:49-es vagyok az utolsó válaszoló.
Az a két kiskutya mar 2 éves.
Ja azt meg elfelejtettem, hogy vannak halaim is. Van egy nagy akváriumunk a Nappaliba. Van az akváriumba 10 db aranyhal, 5 db vitorláshal, 2 db Molli, 1 db Sziámi harcoshal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!