Mi volt az első állatod?
Nekem kutya volt.4éves voltam amikor kaptam.Macinak hívták és egy malamut volt.=)
16/L
Szia!
1 éves voltam mikor a tesóm szülinapjára egy kiskutyát kért, el is mentek és kiválasztotta a kutyust és valamikor június körül hozták el. Az anyja tacskó apja erdei kopó volt nagyon cuki kis tacskó méretű fehér és barna foltos kutyuska volt. Éppen a Dallas ment a tv-ben mikor hozta apu ezért Bobi lett a neve:) Tesóm járt vele kutyasuliban az első 1-2 évben. Jaj nagyon szerettük. Olyan okos kutya volt. Anyu mesélte hogy mikor kicsi voltam játszottam a homokozóban a kutya meg ott ült mellette és el nem mozdult mellőlem. Tesómat minden nap elkísérte suliba utána haza jött. Később engem is mindig elkísért. Annyi esze volt hogy a zebrán ment át és csak akkor mikor zöld volt lámpa mikor az emberek is elindultak, ezt tesóm tanította meg neki:) A legjobb kutya volt a világon. Majdnem 18 éves volt mikor elpusztult de még a mai napig hiányzik. Világ életében egészséges volt, még tizenakárhány évesen is játékos volt, nagyon szeretett sétálni. Soha semmilyen problémánk nem volt vele. A kötelező oltások alkalmán kívül soha nem volt orvosnál. Még egyszer nem lesz ilyen kutyám az biztos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!