Mit utálnak a szunyogok?
hát az alkeszokat is tényleg utálják!!:D
tudom mondani azt h SZÚNYOGOK ELLENI SPRAY,valami mentolossal dörzsöld be ,magadat ott ahol a legjobban szeretnek,esetleg citromfűvel(bár csak akkor h ha otthon vagy és nem mész sehova, és én még NEM próbáltam hanem olvastam de sztem jó lehet mert raktam az ablakomba és a szúnyogháló közelébe nem jönnek azok dögök!!)
vagy, a hecc kedvéért, elég komplikált dolog de megéri: az egész tested( vagy mondjuk csak a kezed lábad leöntöd viasszal (gyertya viaszát értem ami kemény lesz ha kihül) vagy egy nagy edénybe gyűjtesz gyertyát azt felmelegíted, hogy viasz legyen és belmártod a lábad, kezed, picit fájni fog, de vicces lesz mikor a szúnyogok majd rászálnak és nem bírják átszúrni :D
ha megakarodcsinálni, akkor vedd fel videóra az egészet és rakd fel valahova majd a linekt küld el ide.
Üdv! Daint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!