Miért imádnak engem a szúnyogok?
Sajnos rá kellett jönnöm életem során, hogy megmagyarázhatatlan okokból a szúnyogok egyszerűen imádnak engem megcsípni. Még akkor is, ha tetőtől talpig be vagyok fújva riasztóval. Elég idegesítő, mert engem akkor is csípnek, akkor is körülöttem dongnak, amikor másokat le se szarják. A barátnőm például hidegen hagyja a szúnyogokat. És ezek a büdös dögök még nadrágon keresztül is képesek megcsípni!
Múltkor mentünk le a Balatonpartra, és az arcom és a kézfejemen kívül mindenhol befújtam magam, aminek az lett az eredménye, hogy három csípést szereztem a csuklómra, egyet a fülemre, kettőt a homlokomra. Miért szeretnek ennyire a szúnyogok? Mi az, amit követnek? Hő? Szag? Izzadtság? És ha már itt tartunk: miért csípik meg a bokámat legtöbbször? Mit tehetek ellene?
Mivel a bőröd olyan illatanyagokat termel ami a szúnyogoknál felér egy vacsorameghívással.Saját tapasztalataim alapján ajánlom neked hogy egyél naponta egy gerezd fokhagymát mivel ez megállítja annak az anyagnak a termelődését. kb 2-3 hétig edd a fokhagymát és meglessz a hatása
(bármivel fogyaszthatod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!