Vissza mondta a kutyákat,5 darabot mit tegyek?
Minden bizonnyal továbbadta volna a profitért (te jelképes összegért adod) de rájött hogy nem érdemes ezzel vesződnie.
Ez jó dolog, keress nekik jó gazdit.
Ezért nem kell szaporítani, és ezért kell szerződést írni!
Ajándékozd el őket, az anyát miskárold ki.
Minek szaporítasz kutyát?Hagyd ezt az igazi tenyésztőkre!
Azok nem fognak így járni, mert körültekintően, normális helyre adják el a kiskutyákat.
Mit gondoltál, minek kell 1 embernek 5 kiskutya???
Neked tök mindegy kinek adod el szerencsétleneket?Neked mindegy milyen sorsuk, életük lesz?
Legalább annyit tegyél, hogy jó helyre add őket!
Jelképes összegért elviszik állatkínzók is.Normál árért kissé megszelektálódik a dolog.
Nagyon dühít a dolog, de nemcsak engem.Minden állatszerető embert.
Add vissza a pénzt, és keress állatszerető gazdát nekik.Persze ha meg tudnád ítélni, ki is az állatszerető.
Tisztáztál (lehetőleg írásban) korábban mondjuk egy fix foglaló összeget vagy olyasmit, hogy ha x időn belül lép vissza, akkor nem jár vissza a pénz? Ha igen, azt nem kapja vissza, de ha nem, akkor sajnos vissza kell fizetned neki.
Szokj hozzá, hogy mindig lesz, aki abból él, hogy más f. szát a csalánba veri. Egyébként 5 kutyát én nem adnék egy embernek, sanszos, hogy továbbadja őket és nem fogom tudni, hová kerülnek vagy neadjisten’ beltenyeszétet akar csinálni. Max 2-esével add szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!