Szerintetek normális a lányom? Ki tart ennyi állatot egy lakásban?
Már gyerekként is bolondult az állatokért, de sosem engedtem neki, mert úgy gondoltam, hogy lakásba nem valóak állatok, azok kint legyenek a szabadban, az a természetes élőhelyük, mert bent büdösek lesznek stb.
Kb két éve 18 évesen elköltözött, azóta utcáról összeszedett 5 macskát, sintértelepről kihozott 3 kutyát (igaz kistestűek, de akkor is 3 ??), lett egy törpenyula, két tengerimalaca, egy arany és egy törpehörcsöge, két kanári madara és egy kisebb akváriumnyi díszhala. Az egyik szobában vannak a kisállatok, a ház többi része a kutyáké és a macskáké, mindennap, amikor a malacokat és a nyulat kiengedi, meg a hörcsögöket hörcsöggömbbe futkározni, arra a pár órára a macskáké meg a kutyáké a szoba. Ja és a lányom meg a kanapén alszik az előszobában -.-
Mentális baja van.
Viszont én ismerek olyan embert, aki alsó hangon 200+ kígyót tart a családi házában.
*-* Nem költözhetnék oda én is?? Imádnék ennyi állattal lakni!
Egyébként meg teljesen normális, neked meg igazán lehetne teljesen mindegy, ha külön lakik. Azzal foglalkozz, hogy a saját lakásodban mi van. Az a nem normális, hogy szerinted egy kisállat miatt lesz büdös a lakásban. Büdös attól lesz, ha nem takarítasz rendesen.
"utcáról összeszedett 5 macskát, sintértelepről kihozott 3 kutyát"
Ez inkább becsülendő, mert életeket mentett meg! Miért baj az, ha szereti az állatokat?
Teljesen rendben van a lányod. Sőt. Állatokat ment, szereti őket. Meg kéne becsülni.
<3
Én is 1-nél több kutyát mentenék, ha nem korlátoznák rendeletben, hogy csak egy lehet a lakásban. Amúgy meg tervezem, hogy kertesbe költözök, és ott madárházat is kialakítok (most is ki van alakítva egy 1,5x0,8m-es terület röpdének teljes belmagasságban az egyik szobámban, jelenleg 2 papagáj lakja).
Ha semmi nem korlátozza, és az állatok jól érzik magukat, és nem a te pénzedből él, akkor igazából nagykorú és semmi közöd hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!