Mit szóltok ehhez? Nemtudják ezeket beszüntetni?
Figyelt kérdés
Förtelmes amit ezek az ,,emberek" művelnek...
csak erősebb idegzetű válaszolók lessék meg a videót, mert ténylegdurva... énsem bírtam végignézni, csak belenéztem deuh... nem lehetne ezeket az ilyen embereket lecsukatni, vagy valami? nemtudnak az állatkínzók ellen tenni semmit?
itt a link:
2010. jún. 29. 13:23
1/11 anonim válasza:
Jesszusom. Egyszer voltam olyan hülye hogy belenéztem.... Azóta sem tudom kitörölni az elmémből... Az első 5 másodpercnél ki is léptem. Asszem azt mondták, ha 5ezren feliratkoznak arram, h látták a vidit, abbahagyják.
2/11 anonim válasza:
ngyon durva :( én is láttam már, ennek akkor lehtne véget vetni, hogyha soha többet nem vennének bundát az emberek, mert ezet az állatkákat a bundájukér gyilkolják le :( monjuk ennél humánusabb módon is lehetne, dehát ezek valami koszos kínaiak, ezeknek nem mer senki szólni
4/11 anonim válasza:
szörnyű! nem birtam sokáig remélem nem lesz rémálmom
5/11 anonim válasza:
Elmondja valaki, hogy mi van a videóban?
6/11 anonim válasza:
Belenéztem és amikor megláttam hogy bánnak az állatokkal elkezdtem bőgni. Tényleg jó lenne tenni ellene valamit!
7/11 A kérdező kommentje:
hátigen....
a videóban tömören annyiról van szó, hogy megmutatják hogy elevenen hogy nyúzzák meg szegény állatokat..
és igen, jolenne ha nem vennének az emberek bundát.. legalábbis igazit. :S jó lenne tenni valamit az ilyen dolgokkal szemben..
2010. jún. 29. 20:40
8/11 anonim válasza:
Buzerantok...Már bocs a csunya beszédért de ez már kibirhatatlan....Megértem hogy kell a bunda nekik meg a pénz de ennyire hogy élve nyúzzák az állatokat....Csináljanak mű bundát vagy ha ilyen bénák ne élve nyúzzák a jószágokat,kik légynek sem ártanak.Rááll a nyakára....Vagy egy altató inekciot hogy elaludjanak vagy ne tegyék.én azt kívánom ezeknek az embereknek hogy éljék át azt a fájdalom 5-szörösét amit az állatokkal tettek ..
9/11 anonim válasza:
egy prémhez pl csincsillaprémhez száznál többet kell megölni... ha az van a vidiben mert nem néztem meg.:S
10/11 A kérdező kommentje:
ezaz... elégdurva..
2010. júl. 2. 00:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!