Milyen álatokat éri meg tenyészteni?
Figyelt kérdés
Akármi jöhet! Hüllő,haszonállat,hal,madár...minden!
Nagyon szeretem az állatokat ezért nagyon szeretnék ezzel foglalkozni!De ha állatokkal foglalkozo akkor az munka mellett nem jön össze ezért keresek olyat amit el is lehet adni.Tudom hogy nagyon sokan hobbiból csinálják és nem pénszerzési lehetőségként tekintenek rá.De munka nélkül nem lehet megélni és a hobbi meg a munka nem oly jó barátko!
2019. jan. 1. 14:35
11/12 anonim válasza:
Ez egy elég nagy rendezvény, standokat állítanak fel, állattal be se lehet menni, ha nem vagy kiállító, mikor bemész, belenéznek a táskádba, hogy minden oké-e. Ettől függetlenül jó hangulat szokott lenni, bőven vannak kiállítók és tömött sorok szoktak lenni.
szerintem erre jelentkezni lehet kiállítónak vagy ilyesmi.
12/12 A kérdező kommentje:
Hallottam már róla de esetleg ha belefognék ilyesmi tenyésztésbe akkor jó biznisz lehetne!
2019. jan. 2. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!