Mit édemes tenyészteni ezek közzül?
Megadatott az állat tartás lehtősége nagy mértékben (olyanokat állatokat írtam amelyekkel már volt tapasztalatom már volt tapasztalatom)
Szóba jöhet a nyúl,ló,kecske,szarvas marha esetleg külön kategóriában a pónik, kutyát nem akarok mert az csak szaporítás lenne és a menhelyek szarásig tele vannak velük,a macska meg macerás és ugyanaz mint a kutyánál,mezőgazdasági végzetségem VAN!!!
Azt az állatot célszerű választani, aminek a takarmányához olcsón tudsz hozzájutni. A ló a legigényesebb, legdrágább ezek közül, a nyúl kevés helyet foglal, de nagyon érzékeny minden nyavalyára, egy szúnyogcsípéstől képes elhullani.
Egy nagyobb füves telekre a kecske jó választás lehet. Napközben tud legelni - nem túl válogatós, tudsz egy keveset spórolni a takarmányon.
Én régen papagájokkal foglalkoztam, alapvetően nem volt velük sok baj, tudtam olcsón magokat venni nekik. Annyi macera volt, télen legalább 10 fok kell nekik, meg sok a takarítás.
Egy állatkereskedő barátom mindig megvette a szaporulatot.
Köszönöm a választ!
Sajnos papajájt nem tunám hova rakni azért is gondolkodtam emlősökben mert van 3ha legelő+2ha kaszáló áz istállóban még 12 box van szabadon (van 2 lovam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!