Ez tényleg elítélendő?
Figyelt kérdés
Az egyik mai kérdésnél felmerült, hogy ha 1 napra nem maradhatna odahaza a kutyád, és senki nem vállalná, és még a panzió sem megoldható, akkor ki, mit tenne?
Én leírtam a megoldásomat, amiért lepontoztak és lehülyéztek.
A megoldásom: Elvittem a kutyát az állatdokihoz és beoltattam a legdrágább, nem kötelező védőoltásra.
Viszont megkértem a dokit, hogy csak másnap vihessem haza, hátha baja lesz tőle.
Így megoldódott az elhelyezés, és megolt az oltás, ráadásul, ha baja lett volna, nos akkor egyből léphet a doki.
Ebben mi a gáz????
2018. dec. 6. 20:38
1/4 anonim válasza:
Nálunk az állatkórházban hazugság, meg átoltás nélkül is be lehet adni a kutyust, teljes ellátásra. Önkéntesek még meg is sétáltatják őket. Nem is értem, hogyan jutott eszedbe, hogy rögtön hazudnod kell, ha valamit el szeretnél érni. Ez nem tetszhetett a többségnek.
2/4 anonim válasza:
Én egy kicsit megértelek. Ideggyenge, harapós, szaporítótól mentett vizslám van. Senkire sem lehet rábízni sajnos,így aztán vagy velünk jön, vagy nem megyünk sehova sem. Másrészt irigykedem is, nálunk nem hogy állatkórház, de egy normális állatorvos sincs. Ha baj van, antibiotikum, vagy "vesztek egy másik vizslát" a válasz...
3/4 anonim válasza:
Nem elítélendő, csak nem a legjobb megoldás. A kórház borzasztó hely, sok beteg állat retteg odabent kis ketrecekben, mindegyik fél, hogy a gazdája örökre ott hagyta. Körülbelül, mintha egy kisgyereket adnál be megőrzésre egy börtönbe. Nem értem, miért nem "megoldható" a panzió, azért sem fizetnél többet, mint az oltásokért, és van elég.
4/4 A kérdező kommentje:
3.-nak. 6 éve volt. Akkoriban, vidéken nem volt panzió.
Ráadásul manapság az ünnepek előtt ott is teltház van.
Haverom 1 ÉVRE! előre foglalja a helyet!
2018. dec. 6. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!