Mit keres a légy a szobában?
Figyelt kérdés
A kijáratot? Vagy miért repked össze vissza? És miért pont a fülünkbe zümmög? Főleg amikor alszunk...2008. nov. 5. 18:11
1/8 anonim válasza:
Kaját keres amire lerakhatja a petéit(amit beköphet)
2/8 anonim válasza:
Ha este neked a füledbe zümmög akkor az nem légy hanem szúnyog.Este nem repkednek a legyek
3/8 anonim válasza:
Kaját meg meleget. :) Reggelente minket is megszállnak, volt, hogy a számba mászott a kis dög. :) Belőlünk meleg árad, meg nekik kellemes "szag". Fújj be nekik Chemotox-szal vagy csapd le őket.
4/8 anonim válasza:
Ha szellőztetsz a szobában,akkor kergesd ki. Nekem általában ez előbb sikerül (bár nem olyan nagy a szobám),mint hogy agyoncsapjam,a rovarirtókat meg nem kedvelem,mert szerintem az embernek se túl jó az ilyen kémiai hülyeségek,és sokat kell szellőztetni utána.
5/8 anonim válasza:
Nekem is be szoktak jönni, de véletlenül, aztán ha kinyitom az ablakot 1 percen belül megtalálja és kiszáll.
6/8 anonim válasza:
Nekem a nyitott ablaknál is csak az üvegnek megy... Ezért kell mindig kilökdösnöm őket a szabadba. Egyet értek, ami éjjel a füledbe zümmög, az tuti szúnyog, mert a légy az akkor alszik.
7/8 A kérdező kommentje:
és amikor nem alszunk? akkor mindig a fülünkbe zümmög...
2008. nov. 6. 18:20
8/8 anonim válasza:
Végig zümmög, de te csak akkor hallod, ha hallótávon belül van. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!