Milyen következményei lehetnek, ha beoltanak egy embert veszettség ellen?
Figyelt kérdés
Megharapott egy macska, majd elpusztult, ezért nem tudják megállapítani, hogy fertőzött lehetett-e. Így valószínűleg meg kell kapnom az oltásokat...
Akinek van tapasztalata kérem írjon!
Köszönöm a válaszokat előre is!
2018. jún. 26. 20:40
21/27 anonim válasza:
Én így jártam tegnap este. Megharapott egy kismacska. Háziorvosom azt mondta, hogy menjek az ÁNTSZ-hez. Ma mentem, adtak 4 alkalomra veszettség ellni oltást, és irány a sebészet. Én tojok a mellékhatásokra. De mivel középsuli óta nem kaptam semmilyen oltást, végtelenül be voltam tojva, hogy mennyire fog fájni. :D És mondom azonnal 3 oltás??? Jézusom. Hát totál nem fájt egyik sem, teljesen le voltam döbbenve.
22/27 anonim válasza:
21, te egyszerre hármat kaptál?
23/27 anonim válasza:
21-es vagyok: 1 tetanuszt, és 2 veszettség ellenit. Még kell 1 veszettség elleni egy hét múlva, és még egy rá 2 hétre. Tegnap jól belázasodtam, de nem tudom, hogy melyik oltás okozta. Ma már sokkal jobban vagyok.
24/27 anonim válasza:
Ja, igen, én is eszerint a séma szerint kapom. A tetanusztól lázasodtál szerintem, attól szoktak inkább.
25/27 anonim válasza:
Mondjuk a veszettség elleninek írja a papírja, hogy nagyon gyakori mellékhatás a láz, a tetanuszé csak azt írja, hogy nagyon ritka. De aztán fene tudja. De már jó. :)
26/27 anonim válasza:
Érdeklődnék, hogy az oltottak közül kapott-e valaki még emlékeztető oltást az alap 2-1-1 oltás után 1 évvel? Vagy nektek mondott-e erről az orvos valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!