Szerintetek a hüllők tudnak szeretni?
Figyelt kérdés
Tudom most jön a rizsa hogy ők nem "úgy" tudnak szeretni és igen tudom nem kell elmondani.
Köszi a válaszokat!
2018. jún. 5. 22:49
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Embert nem. Nem szeretik a simogatást sem, náluk ez nem a szeretet kifejezése, sokkal inkább kínzás. Nekem sem volt könnyű elfogadni, hogy a teknősöm szemében csak egy kajaautomata vagyok, pedig ez van :D
3/5 anonim válasza:
Sajnos úgy nem, ahogy egy kutya vagy egy macska. De megfelelő körülmények között nagyon tudják élvezni az életet, ami az embernek is örömet okoz ha kedveli őket.
4/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen hüllő.
A madarak biztosan. A krokodiloknál és aligátoroknál is kialakul kötődés és engedik a simogatást. De szerintem náluk már fióka kortól el kell kezdeni, hogy ne kajaként tekintsen rád.
https://www.youtube.com/watch?v=jXv-KIDxjlY
Nekem teknőseim vannak. Azt figyeltem meg, hogy ha látnak, akkor felém úsznak, de valószínűleg csak a kaja miatt. Bár megharapni még nem haraptak. Karmolni néha szoktak, de nem sérti fel a bőröm és ha úgy veszem fel, hogy biztonságban érezze magát, akkor nem karmolnak.
5/5 anonim válasza:
Igen, tényleg nem úgy szeretnek, de szerintem képesek. Legelső kamim egy kiscsaj volt, és amikor én vettem kézbe, akkor más lett a színe,szerette azt is ha a kobakját simogattam, bár ez a legtöbb kamira nem jellemző. Vannak tekijeim is, de azok csak a kaját szeretik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!