Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Láttál már szarvasbogarat?

Láttál már szarvasbogarat?

Figyelt kérdés

Állítólag régen sok volt de én még csak egyet láttam eddig de az is már több mint 10 éve.

Ha jól emlékszek elég nagy bogár.

Tényleg az?

2010. jún. 14. 10:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Igen, az udvarunkban van egy nagy fűzfa, amin úgy 10 évig éltek és minden nyáron nyilvántartottuk őket, vezettük melyik a legerősebb hím. A fán sebet rágnak, ahol erjedű trutyi folyik ki, ezt eszik(ezt mi kocsmának hívtuk mert olyan szaga van). A hímek úgy harcolnak h az ágon szembeállnak, összeakasztják a szarvukat és az nyer aki ledobja a másikat az ágról. Egyszer a macskánk játszott egy nagy hímmel és az rácsípett a mancsára, mint egy csipesz.Alig tudott megszabdulni tőle.

Fantasztikus, gyönyörű állatok, de sajnos a fa már öreg, korhadt és pár éve már csak kicsiket látni átvonulóban az udvaron.

2010. jún. 14. 11:35
 12/16 anonim ***** válasza:
De még mennyit! Legalább 5-6ot idén. Tegnap láttam egy elpusztultat a Balaton vizén, igen, hatalmas, fekete.
2010. jún. 14. 13:37
 13/16 anonim ***** válasza:
alap. naggyon sokat. (miskolc):D
2010. jún. 14. 17:30
 14/16 anonim válasza:

Én minden nap látok tavasz óta falun lakok hol a macsekunk hoz haza 1-et , hol iderepül. Bár nekem van 3 döglött az itt pusztult el :S

És van egy aki itt lakik nálunk. Nagyon szeretjük minden este hallgatom, hogy jön e már, és mindig megjelenik , és odarepül mellém. A cicánk sem bántja őt és a kutyussal is jól elvan . Múltkor majdnem ráléptem, de észrevettem szerencsére. Itt lakik nálunk a teraszon, és nagyon ari. 8 cm és hatalmas.

2010. jún. 17. 23:02
 15/16 anonim ***** válasza:
simán vagyis ja mé te még nem vagy mi?
2011. ápr. 24. 21:47
 16/16 anonim ***** válasza:
nagy hát
2011. ápr. 24. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!