Hogyan tudnám kiírtani az összes pókot a szobámból?
Az első ok ,hogy nem vagyok oda értük. A másik az, hogy 1-2hetente mindig meg csíp egy és ilyen 2-3cm körön bedagad a böröm...A legutobbi tette be a kaput, mert idáig úgy voltam vele, jó nem érdekel, csak ne lássam ezeket, de most megcsípet egy b*zi a felsőcombomon és nem tudok rajta ülni....Az a baj, hogy nem látom merre vannak.
ps: zöldek kiméljenek!
SEHOGY!
A pókok nagyon hasznosak,sok kártékony rovart,legyet,szúnyogot megölnek.
Az,hogy nem tetszenek,mellékes kérdés,nem lehet mindenki olyan szép,mint te.
Egyébként szerintem sem pókcsípés,poloskátok nincs?Az csinál ilyen trükköket.
"A poros lakást nagyon kedvelik"
Aztán mondd meg minek nekik a por?
Hogy minek nekik, azt nem mondták még el, de már nem is tudnák, mert eltűntek. Ez egy tapasztalat.
Első voltam.
Nem tudod csak a szobádból kiirtani őket, az egész lakásból kellene. :(
Vagy az egész lakást lebetonozod és betömöd a legkisebb lyukat is, és soha nem szellőztetsz, vagy megpróbálsz velük együtt élni. :((
Segítek szegény poros lakásosnak: szóval a pók nem a port szereti a poros lakásban, hanem a nyugalmat.
Tiszta lakásban nyilvánvalóan gyakran és alaposan takarítanak, tehát a pókhálókat is leszedik, összerombolják. Ezt a pókok nem kedvelik. A piszkos lakásban ellenben senki sem takarít - de legalábbis nem gyakran és nem alaposan - így a pók nyugodtan pöffeszkedhet a hálója közepén. Ezért van a mondás, hogy a pók szereti a poros lakást.
A kertben is a békés pókűzés legjobb módja, ha mindig letéped a hálóját. Hamar ráun az állandó szövésre és inkább odébbáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!