A hörcsögöm vemhes?
Figyelt kérdés
Nemtudom.. egyszer össze engedtem véletlen őket ( mert külön van a fiú és lány hörcsög) mert teljesen egyformák és kb. 25-30 percig volt bennt a fiú a lány hörcsögnél. A lány höri elkezdett kövéredni és már kb. 1 napja nem jött ki a házából ( de még él mert szoktam látni hogy kidugja a nótiját) és ma amikor levettem a háza tetejét akkor csinált magának egy kis fészket és a fészek körül tele volt forgáccsal. Nagyon félek hogy vemhes!! Nem akarok Kis hörcsögöket, de megölni sem akarom, eladni meg nem igen tudom. Kérlek segítsetek! Vemhes vagy nem? A válaszokat előre is köszönöm!2018. márc. 29. 20:01
3/7 anonim válasza:
Hogy lehet véletlenül fél órára összeengedni őket...? Mikor volt ez pontosan? Ha már eltelt 3 hét, akkor lassan megnyugodhatsz. A nőstény hasán az utolsó héten kezd el látszódni a növekedés.
4/7 A kérdező kommentje:
Hát mondom úgy, hogy teljesen egyformák. De amúgy még nem telt el ,3 hét mióta volt ez az eset :/ kb múlt héten volt valamikor,:/
2018. márc. 29. 20:16
5/7 anonim válasza:
Oké. Akkor a mókuskereket vedd ki (különben elapadhat a teje, ha vemhes). Fehérjét kapjon emelt számban, napi 2x. A legjobb az élő lisztkukac. Zöldséget is adj neki változatosabban. Ha letelt a 21 nap, és nem fialt, akkor visszateheted a kereket, és normál adagra csökkentheted a fehérjét, vagyis 2-3 naponta 1 kis falatra.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2018. márc. 29. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!