Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Meddig bírja a szúnyog egy...

Meddig bírja a szúnyog egy feltöltéssel?

Figyelt kérdés

koliszobában van egykét szúnyog.

ha egyszer megcsíp, mennyi ideig bírja a véremmel, hogy ne csípjen meg újra?

2010. jún. 10. 23:20
 1/10 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyire zárt a szoba és milyen meleg van..

Nálam kb 30 fok van egész nap, gyakorlatilag kiszáradnak egy délután alatt a kis dögök..

2010. jún. 10. 23:28
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
A szúnyog a pete érlelésére szív vért csakis a nőstény.Nem szív rendszeresen vért az nem a tápláléka. A hím növényi nedveket szívogat
2010. jún. 10. 23:32
 3/10 A kérdező kommentje:

már előre félek a ma éjszakától.

csak az arcomat ne csipkedjék össze...

és ha megtalálom a szobatársaimat, megdobálom őket piócával, amiért nyitvahagyták az ablakot

2010. jún. 10. 23:38
 4/10 anonim ***** válasza:
miert nem vesztek konnektorba dughato szunyogriasztot? nekem bevallt, csak munkahelyemen csipnek ossze a kis dogok, otthon nyugton vagyok
2010. jún. 10. 23:44
 5/10 A kérdező kommentje:
veszek is holnap ösztöndíjból, jólesz még a nyáron otthonra is
2010. jún. 10. 23:46
 6/10 A kérdező kommentje:

egyébként otthon direkt erre a célra tenyésztek pókokat.

engem nem bántanak, de a molylepkéket, a legyeket és a szúnyogokat otthon elkapják.

cserébe nem takarítom ki a sarkokat és a polcokat, dehát mindennek meg van az ára...

2010. jún. 10. 23:47
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát engem rendszeresen szétcsíp, minden este...Pedig már akkora, mint egy ló. Nem sikerül leütni :-)

A családom többi tagját meg békén hagyja...

2010. jún. 11. 00:04
 8/10 anonim ***** válasza:
én úgy vagyok vele, hogy ha megcsíp, akkor vakarom, elmúlik. de ne dünnyögjön fogja be a pofáját mert attól megőrülök. nyíííííííííííííííííííííííííííí....és a fejemet csapkodom mert ott döng ááá....fúj.
2010. jún. 11. 00:29
 9/10 anonim ***** válasza:

Meddig bírja?

A rovarcsapdáig :D

2010. jún. 11. 00:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Egy kis kiegészítés még hogy imádni való ahogy sercegve elégnek a rovarcsapdában a kis dögök xd
2010. jún. 11. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!