28 szúnyogcsípés! Nembírooom. Mit csináljak? Segítség.
Figyelt kérdés
2010. jún. 10. 22:53
11/19 anonim válasza:
Ha többet vagy beltérben, érdemes lehet még venni füstölőt. Nem szúnyogriasztót, hanem a keleti boltokban kapható pálca/kúp alakú cuccosra gondoltam.
12/19 anonim válasza:
Utolsó vagyok, persze az én hozzászólásom csakis szabadtéri programokra vonatkozik:) Otthonra egyszerűbb...beteszel egy lapkát vagy hasonlót. Eddig mind használt.
13/19 A kérdező kommentje:
fú hát bent is van millió úgyhogy ez egész jó ötlet :D köszönöm az eddigieket is.. egy próbát megérnek :S ennél bármi jobb :D
2010. jún. 10. 23:04
14/19 anonim válasza:
Most komolyan, bárkinek is segített már a füstölő? Ha igen, írja meg! Bár úgy lenne, sajnos nálunk csak magunkat sikerült elkábítani.
15/19 anonim válasza:
A füstölő nem tudom, de a cigifüst távoltartja őket, szabadtéren is. De ez egy nemdohányzó lakásban nyilván kivitelezhetelen :)
16/19 A kérdező kommentje:
kint is eléggé :S ezek már immunisak rá :D nemtudom milyen mutáns változatok xD
2010. jún. 10. 23:10
18/19 anonim válasza:
Patikában lehet kapni a rázókeverék nevű mentolos lötyit, igaz, hogy fehér, és látszik, miután felkened, de hatásos.
És ha berakod használat előtt a hűtőbe, akkor még jobb.
19/19 A kérdező kommentje:
van háló :D de átrágják magukat vagy én nemtudom h jutnak be xD
2010. jún. 10. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!