Szúnyogcsípés? Segítség!? (Sebes, bedagadt és fáj! )
Figyelt kérdés
Megcsípte még egy hete kb a lábfejem egy szúnyog. Legalábbis akkor szúnyogcsípésnek láttam. Kentem rá Fenistilt is, de kisebesedett(pont ott ér véget a cipőm eleje, lehet az karcolta szét). Most iszonyúan be van dagadva az egész lábfejem, és alig tudok ráállni, fáj.
Körülötte piros, a seb kicsit gennyes.
Mi lehet ez? Allergia? (eddig sosem volt ilyen reakcióm szúnyogcsípés esetén) Mi lehetett ez, nem is szúnyog?
Volt már így valaki? Mutassam meg orvosnak, fertőzést kaptam el?? O.o
Nagyon köszönöm ha tud valaki választ!!
2010. júl. 12. 03:03
1/4 A kérdező kommentje:
Egyébként lefertőtlenítettem, leragasztottam, zoknit húztam rá, hogy ne érje semmi más.
2010. júl. 12. 03:04
2/4 anonim válasza:
Ha van otthon kálcium, igyál azt, s én a helyedben megmutatnám dokinak. Ő majd ír rá krémet.
3/4 anonim válasza:
A kalcium ilyenkor már semmit nem ér (rögtön a csípés után kell meginni), friss infó dokitól, anyukámat is szúnyog csípte meg, olyan volt, mint a darázs. Ha nem sebes/gennyes, akkor lehet ecetes ruhával borogatni, de neked már ez is késő. Menj dokihoz, majd megmondja, hogyan tovább, anyukám krémet kapott, de az övé nem volt gennyes és sebes, "csak" gyulladt.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Nem tudod a krém nevét? :S
2010. júl. 12. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!