Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ha a csikó egy évesen 110...

Ha a csikó egy évesen 110 centis, mekkora lesz a végső magassága?

Figyelt kérdés
Májusban lett egy éves, mén, az anyja 122 centis, az apját nem ismerem, mert az anyja vemhesen került hozzám, úgy, hogy nem tudtuk róla hogy vemhes.
2010. jún. 10. 16:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát ha az anyja 122cm akkor a csikó sem lesz sokkal magasabb.Én 120-130cm közé tenném.
2010. jún. 10. 19:55
 2/4 A kérdező kommentje:
És valószínűleg túlnövi az anyját?
2010. jún. 10. 21:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha már most ekkora, akkor nagy valószínűséggel az apja nem póni. A pónik amúgy is lassabban érnek. Szerintem simán lesz 140, akár 150 is, egészen biztos, hogy túlnövi az anyját!
2010. jún. 11. 00:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ennek örülök. :) Én már egy 130-cal boldog lennék, de már az is elég lenne ha akkorára nőne mint az anyja. Viszont minél magasabb lesz, annál jobb. :D És nem tudtok véletlenül valami olyat hogy egy éves korára hány százalékát éri el a csikó a végső magasságának? Én amúgy azt hittem hogy a pónik hamarabb fejezik be a növést, a kisebb testű kutyákból kiindulva.
2010. jún. 11. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!