Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ti milyen "állatosok" vagytok?...

Ti milyen "állatosok" vagytok? Mármint kutyás, macskás, nyuszis stb. Miért?

Figyelt kérdés
Jelenleg hörcsögöm van, meg a családon belül van 2 kutya. Hát, annyira nem az én világom. Túl sokat kell velük foglalkozni, mindig a nyomomban vannak, olyan szolgalelkűek, így őket annyira nem szeretem. Nem az én világom. Viszont még úgy gondolom, hogy nem találtam meg azt az álatfajt, aminek úgymond mániákusa lennék. Nektek mi ez az állatfaj?
2018. márc. 2. 23:44
1 2
 11/14 anonim válasza:
72%
Macskás vagyok. Ez nem zárja ki a többi állatot, pl. kutyákat is szeretem, de pont ahogy te is mondtad, nem az én világom. Állandóan az ember s.ggében kell hogy legyen, kivan az egyedülléttől, meg ez a “gazdi az isten”-feeling nekem nem hiányzik, sőt, számomra kifejezetten ellenszenves dolog... nekem társállat kell, nem alárendelt, aki a dirigálásom szerint éli az életét. Macska való nekem; ha akarjuk, simogatom, foglalkozom vele, ha nem akarjuk, akkor meg nem. Nem követeli a nonstop figyelmet, de attól még ragaszkodó és tud szeretni, nem olyan érzéketlen, mint ahogy néhányan állítják. Ellenben nem kell hozzá igazítanom az életemet, pl. hajnali fél hatkor, aztán melóból hazaesve, meg még este egy-egy séta, stb... nem vagyok hajlandó egy állathoz ilyen szinten alkalmazkodni, ergo nekem nem való kutya. Máséval elvagyok, de az más... :)
2018. márc. 3. 13:54
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Macska, halak, meg kisebb rágcsálók. Meg ami olyan aranyos. A levelibékákat is szeretem (persze nem tartani, hanem nézni).

Nem szeretem a kutyákat. Büdösek, igénytelenek, meg olyan idióták... Persze barátkozóak, meg szociálisak, miegymás, de én nem bírom őket.

30/F

2018. márc. 4. 18:26
 13/14 anonim ***** válasza:

Alapvetően kutyás vagyok, viszont engem a munkakutya rész fogott meg az egészből, imádom, hogy elég eredményesen lehet őket tanitani, lehet velük mozogni, versenyekre, edzésekre járni.

Van egy macskám is, szeretem, imádom, egy kini-benti cica, viszont annyira nekem nem jön be a cicás lét, hogy akarnék többet is belőle. Sőtt, ha a mostani meghal (remélhetőleg ez több mint 10 év múlva következik be), nem lesz több macskám, hacsak a sors elém nem varázsol egyet. (pl találok az utcán egyet)

nyulam is van, a nyulas lét viszont már tetszik. olyan, mint egy macska, cask sokkal jobban lehet korlátozni a mozgásterét. (értsd úgy, hogy a felső szinten lehet cask nálunk és a lépcsőn le sem akar menni és ez bejön :) )

2018. márc. 5. 01:07
 14/14 anonim ***** válasza:
nyúl, gyík, gőte(az axolotl is gőte, nekem is van olyan), hal, hörcsög,
2018. márc. 6. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!