Ti milyen "állatosok" vagytok? Mármint kutyás, macskás, nyuszis stb. Miért?
Kutyás. Nem tudom, így születtem, bírom, hogy olyan kemények, olyan jó kis tömör testűk van, bírom az arcukat, a szemüket, a farkukat, a viselkedésüket, ahogy horkolnak, böfögnek, mindent.
A macskákért sosem voltam oda, már gyerekként is a kutya mellett voksoltam. 9 lehettem mikor apám anyjánál eltöltöttem egy hosszabb időt falun, ő teljesen oda volt a macskákért. Emlékszem szóvá is tettem, hogy nem vagyok hajlandó fürdeni lavórban abban a helyiségbe ahova beküldött, ott feküdt egy anya macska a kölykeivel valahol.
Kutyás, lovas, és tengerimalacos :D
No meg a lmacskákat is imádom és a.... folytathatnám xD
Mindenes :)
A lovaktól egy picit tartok, de csodás állatok ők is.
3 kutyánk, 2 törpemalacunk és egy- hamarosan 2- cicánk van.
Kutyánk volt mindig is, régebben volt hörcsögöm, tengerimalacaim. Páromnak ékszer- és görög tekije is, galambjai, papagájai, házi sertései.
Nagy álmom, hogy egyszer egy szép kis tanyára költözzünk és tyúkokat, juhokat, tehenet is tartsunk :-)
Ha választanom kéne, talán a macskák állnak legeslegközelebb a szívemhez.
sokmindenes :D
nyúl,hörcsög,csincsilla,kutya és macska állataim vanna :D a legtöbb háziállat közel áll hozzám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!