Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Óriás szúnyog? Hím szúnyog?...

Óriás szúnyog? Hím szúnyog? Mik ezek?

Figyelt kérdés
Szőke vagyok, de nem nagyon találok semmit a neten, vannak ezek a röpködő lények, pont úgy néznek ki, mint a szúnyogok, csak éppen a testük 2-4 centis, lábakkal meg 5 centisek kb, és nagyon jönnek a villanyfényre a lakásba. Mik ezek, hím szúnyogok? Ennyivel nagyobbak lennének a nősténynél? Valaki segítsen:)
2010. jún. 9. 04:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az a hím. Nem csíp meg, vízzel és növényi nedvekkel táplálkozik.
2010. jún. 9. 05:12
 2/8 anonim ***** válasza:

Ez aranyos volt "szőke vagyok":):D

és igen, csatlakozom az előttem lévőhöz

2010. jún. 9. 06:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyébként lószúnyognak hívják. Tudtommal a vérszívó nőstény szúnyog nagyobb a hímjénél. A lószúnyog más. Kicsit fura állat, de szerintem cuki :D Ha bejön elkapom és elengedem az udvaron.
2010. jún. 9. 06:17
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
szöszike, szunyogháló mindenhova, oszt nem jönnek be!
2010. jún. 9. 06:34
 5/8 anonim ***** válasza:
nem. A legtöbb rovar esetében igenis nagyobb a nőstény, mint a hím, de a szúnyogoknál ez nem igaz. A nőstény kisebb, és azért szívja az élőlények vérét, hogy a petéinek, lárváinak biztosítsa a megfelelő körülményeket a fejlődéshez. A hím szúnyog tehát semmire nem jó, legalábbis az ember életében nincs jelentősége, ellentétben a nőstény szúnyoggal.
2010. jún. 9. 06:34
 6/8 anonim ***** válasza:
2010. jún. 9. 06:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Nyugi, ez a nagy más faj, lószúnyog a neve és nem fogsz tőle elvérezni mert nem szív embert.
2010. jún. 9. 11:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Másik faj.
2010. jún. 9. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!