A ti sünitek mikorra 'enyhült meg'?
Már lassan egy hete megvettük(kisállatkereskedésből), és még mindig puffog, fújja felfele magát, mikor közelítek hozzá. Tudom, hogy ez az idő még semmi, de félek, hogy később sem lesz jobb...
Egyébként kiveszem minden nap, többször is.
Szia! Az én sünim másfél éves, de nappal eszem ágában sincs piszkálni :) estefelé kap enni, ha evett, futkozott egy kicsit akkor már barátságosabb (olyan, mint én a reggeli kávéval!)
Ha közelítek felé kedves hangon mondom neki hogy süni, szia süni :D neki nem cicc cicc van, hanem puszi! :D úgy csinálok, mintha puszit küldenék neki, többször is egymás után
Semmi más nem nyugtatja meg, akárhogy közelítek felé puffog és felfújja magát, csak így nem
Néha próbáld megfürdetni langyos vízben. Olyankor az enyémnek sokkal jobb kedve lesz. Saját fogkeféje van itthon, azzal szoktam vakargatni a pocakját :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!