A görény háziállat? Ti mit szóltok a görényt sétáltatókhoz?
Bocsi hol látsz görénysétáltatókat?
Amúgy igen, gyakran látni már ilyet, de még nem annyira elterjedt. Én mikor először láttam valakit görényt sétáltatni furának találtam, mivel nem tudtam hogy háziállatként kapható, de én szimpatizálok a vadászgörényekkel (már ha arról van szó). Szerintem aranyos állatok.
Egyébként ne térj ki, menj el mellette, általában az ilyen csoportos sétáltatásokat görényes klubok szervezik, a gazdik oltatják az állatot, próbálják tiszta helyen tartani, és leszoktatni a harapásról is.
Szóval ha te azért mész az árokba, mert undorodsz, 50%-ban a te hibád, simán elmész a csoport mellett, nem lesz semmi baj. :)
Ja amúgy nincs görényem, mielőtt azt gondolnád.
Miért, talán ő "térjen le", mert Te undorodsz tőle? Vagy hogy van ez?
Egyébként vicc, hogy egy ilyen aranyos állattól ennyire undorodsz. Gondolom egy kicsivel nagyobb testű kutyától, amely simán halálra marhatná a gyerekedet, nem félsz.
Meglepődnél, más országokban miket tartanak háziállatként.
Amúgy igen, ha te valamitől udnorodsz, aminek amúgy a tartása, birtoklása legális, akkor egyértelműen neked kell elkerülnöd azokat a helyzeteket, amikor találkozhatsz az undorod tárgyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!