Nyúl, vagy a Papagáj az alkalmasabb háziállat nektek?
Melyiket tartanátok inkább?
Nyúl:Előnyök:
Csendes, játékos, aktív
Hátrányok:
Koszol, büdös ha nem takarítják
Papagáj:Előnyök:
Okos, aktív, nem büdös
Hátrányok:
Vmikor hangos, koszol
ezek alapján melyiket tartanátok?
Nyúl egyértelműen, nekünk is nyulunk van és tudom ajánlani neked is, igaz, hogy sokat kell takarítani, de ki lehet bírni.
Sztem csak akkor vegyél nyulat, ha van hozzá ketreced meg görényvécéd, vagy ha nincs, akkor vegyél, mert az muszáj a nyúlhoz :) remélem jó választ adtam :)
Attól függ,melyik hozza ki gyorsabban a sört a hűtőből! :)
23/P
A nyuszi további előnye, hogy általában dédelgethetőbb jószág. A papagájé, hogy rendszerint jóval hosszabb az élettartama, kisméretű fajok esetén a helyigénye is kisebb valamivel.
Részemről amúgy mindenképp a papagáj a nyerő, madármániás vagyok.
papagájt nem vennék,madárnak a legnagyobb állatkínzás egy ketrecben leélni az életét
inkább nyuszi.de ez a hülyeség,hogy büdös ha nem takarítják..hát ha állatom van akkor ALAP h gondoskodom róla,és nem fogom hagyni h a pisibe-kakiba fetrengjen hetekig.
Nekem a nyul a nyero!
Igaz tobbet tartok szaporodas es levagas miatt.
Ketrecbe tartom oket es a husa is finom.
Mindkettőnknek volt.
A papagáj tartása olcsóbb, és igénytelenebb! Ellenben nagyon hangos es zavaró .
A nyúl nagyon cuki es azt lehet szeretgetni,de éjszaka zavar és sokat kell takarítani
Ettől függetlenül inkább a nyulat valasztanam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!