12 évesen lehet menni menhelyre dolgozni? (nyáron, szünetekbenÖ /DIÁKMUNKÁRA/
Figyelt kérdés
2010. jún. 6. 15:44
11/19 A kérdező kommentje:
Debrecenben
2010. jún. 9. 19:19
12/19 anonim 

válasza:

akkor ott kérdezz rá Debrecenben, lehet hogy ott elég, ha egyszer mennek el veled a szüleid.
13/19 A kérdező kommentje:
de itt nem találok egy menhelyet sem,a neten keresem de csak 1-et találtam de az meg nem válaszol az üzimre!
2010. jún. 9. 20:02
14/19 anonim válasza:
ÉN is 13 leszek és akkor elvileg nem kaphatok fizetést igaz?És ha rokoné vagy ismerőse az üzlet és felajánlja akkor sem lehet?
15/19 A kérdező kommentje:
nem tom,de ezt más kérdésbe írd meg légyszíves!
2010. jún. 9. 21:06
16/19 anonim 

válasza:

Én 17 leszek most a nyáron és képzeld nem vesznek fel sehova mert be kell töltenem a 18. évem!:) Székesfehérvárra felvettek volna a Tescoba kirakodónak de már 120-an jelentkeztek így mondták, hogy ne jelentkezzek majd a következő évben mehetek!-.- Sehol se találtam..Pedig nekem is jó lenne egy kis zsebpénz..
17/19 anonim válasza:
de ö önkéntes akar lenni és nem kér érte pénzt,te meg kérsz..(mármint a 17 éves tescos-nak írtam)
szerintem amúgy szép dolog hogy segíteni akarsz :)
18/19 A kérdező kommentje:
köszike!!kedves vagy:)
2010. jún. 12. 15:02
19/19 anonim válasza:
Vannak olyan munkák, amit 12 évesen is elvégezhetsz. Ha jól nézel ki, szerepelhetsz filmekben, reklámfotókon vagy színházban. Persze mindenhol szülői engedély kell és nagyon figyelni kell, nehogy átvágjanak. Rengeteg "ügynökség" van, ahol regisztrációs díjat kérnek vagy neked kell fizetni a portfólió (egy rólad készült fotósorozat) elkészítéséért. Az ilyenekkel szóba se állj, mert ha tényleg megfelelő vagy a feladatra, ők fizetnek neked és nem fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!