Farmernaci kérdése:
Fakul az axolotlom . Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A sötét vadas axim színe fakul a hasán és a farka tetején. 15cm-es állat , az egyik melső lába hiányzik , farka felül sérült. Jelenleg esőztetőt és szűrőt is használok. Álltalában gilisztákat , csirkemellet , szívet és májat adok neki . A vízét mielőtt frissítem szellőztetem , normális időközönként eszik , nap közben aktív éjszaka nem igazán. Miért fakulhat?2018. jan. 13. 23:55
1/8 anonim válasza:
Stresszes lehet szegényke....
Akkor van, ha pl kicsi a helye, nagy a zaj stb. Ebbe(ha nem szűnnek az ilyen hatások)bele is halhat akár!!!!
2/8 anonim válasza:
Vagy esetleg koszos a helye és azért stresszel....
3/8 anonim válasza:
Előző vagyok: Amúgy adható neki fagyi szúnyoglárva is; meg fagyi hal is, de vedd ki a gerincét!
4/8 A kérdező kommentje:
Visszanyerte a színét , gondolom a Pest megyétől Szabolcs megyéig tartó út és az új hely miatt volt egy picit feszült! Köszönöm a válaszokat!
2018. jan. 18. 10:28
5/8 A kérdező kommentje:
Ha kifőzöm a vizet és lehűtöm , akkor úgy tarthatom benne?
2018. jan. 18. 14:51
6/8 anonim válasza:
Én csak Békéscsaba és Gyula közt fuvaroztam mind a 2-t(vadas és fehér), majd egy évvel később egy felnőttet(sárga). És nem lett semmi bajuk. Igaz, azért sokkal nagyobb távolság volt "a ti esetetekben". Amúgy melyik állatkereskedésben vetted őket?
7/8 anonim válasza:
Tarthatod kifőzött(és utána persze lehűtött) vízben is; de a legegyszerűbb, ha a vízcserék után 3-4 csepp antiklórt juttatsz a vizébe(díszhalboltokba kapható)
8/8 A kérdező kommentje:
Nem állatkereskedésben vettem , hanem tenyésztőtől.
2018. aug. 13. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!