A tyúkoknak fakul a tarajuk!?
Soványak, bágyadtak, étvágytalanok is? Tojástermelés? Vérük van bőven, ha levágod?
Szerintem egyet vágj le, a béltartalmát nézd át. Ha a bélsárban van féreg, akkor a legolcsóbban úgy jössz ki, ha gyógyszertári tiszta benzines darát adsz nekik.
Erős fertőzésnél már a zúzája is TELE van velük, nekem a belében több volt a féreg, mint a bélsár. Kb 1mm szélesek, 2-4cm hosszúak voltak.
De benzines etetés előtt egy-két etetést ki kell hagyni, hogy annyira éhesek legyenek, hogy ne hagyják ott és a benzin se párologjon el belőle.
3 éve használom, akkor a 15 hetes csirkéim még csak 70-90dekásak voltak, hiába etetem őket bármivel és amiket levágtam, alig volt vérük.
Íme a link róla: [link]
Le van írva az is, milyen időközönként ismételd. Én már csak 3-4 havonta adok nekik megelőzés képpen.
DG
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!