Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Battersea menhely (London)...

Battersea menhely (London) hogyan működhet ilyen sikeresen?

Figyelt kérdés
Most láttam egy műsort erről a menhelyről, rengeteg dolgozó, irodisták, trénerek. Csak úgy "dobálóznak" a drága műtétekkel. Gyönyörűek a kutyák, nagy a helyük, és látszik rajtuk a sok foglalkozás. Olyan sok állami támogatást kaphat, vagy civil összefogás? Esetleg sokba kerül az örökbefogadás? Ha valakinek van erről infója, ne tartsa magában :)

#menhely #battersea
2018. jan. 4. 17:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nincs róla infóm, de én is imádom nézni a róla szóló műsorokat. Valszeg államilag is finanszírozott, ott azért sokkal fejlettebb az állatvédelem, hozzánk képest, sőt, itt egy nagy nulla az egész.

De egyébként a műsor nézettségével is biztosan kaptak pénzt.

2018. jan. 4. 17:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kedves előző, nem pocskondiázni kell a nulla állatvédelmet, hanem tenni. Biztosan vannak a közeledben menhelyek, amik tárt karokkal várják a tenni akaró önkénteseket, sétáltatásra, kennel építésre, azok takarítására, adományokra. Nem csak szájkaraténi kell, hanem tenni az ügyért. (Egy volt menhely vezető)
2018. jan. 6. 16:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Kedves második. Tudom, milyen az állatvédelem, magam is állatvédő és ideiglenes befogadó is vagyok.

Nem, nem ezt szidom, hanem azt, ami országos szinten megy. Gondolok itt arra, hogy szinte senkit nem büntetnek meg, aki állatot kínoz. Most nézd meg, Fülöp "gazdái" is 4-4 hónap fogházat kaptak, de fel akarják őket menteni. Ha ezt nézzük, Magyarországon nulla az állatvédelem, csak önkéntesek vannak, akik pedig összefogás helyett inkább sajnos egymásnak ugranak...

2018. jan. 6. 17:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az állam is érdekeltebb Angliában meg pályázatokat is lehet nyerni amikkel pénzt kapnak a menhelyek plusz befektetők meg a bevétel a műsorukból. Nem az az előnyük hogy több önkéntes van hanem az hogy több lehetőség van pénz szerzésre mint Magyarországon.
2018. jan. 8. 06:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt meg nem mutogatják,hogy az angol menhelyeken is szép számmal altatnak,főleg bull típusúakat.
2018. jan. 11. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!