Melyik menhelynek ajándékozzak karácsonyra tápot?
Szeretnék adományozni menhelynek, vagy állatmentőknek, de nem tudok dönteni.
Nyilván mindenkinek szüksége lenne plusz segítségre, én viszont inkább olyan helyre küldeném, aki ténylegesen rászorul, kevésbé népszerű vagy reklámozott szervezet.
Hogy keressek?
A legközelebbi,legszegényebb,leghírtelenebbnek.
A híres, nagy menhelyek évente rengeteg adományt és adó 1%-ot kapnak. De tényleg. Rohadt sokat. Viszont én egy kisvárosból származom, olyan szegény és pénztelen ott a menhely... A kis menhelyek tényleg mindent6 felhasználnak, amit fel lehet, mert egyszerűen nincs pénz. Mondjuk én 2 havonta szojktam 40 kg minőségi tápot meg saját készítésű nagyon jól szigetelt kutyaházat vinni :) Nagyon örülnek neki :)
2,
Ez nagyon aranyos tőled! :)
Mindenképp olyan helyre szeretném ami úgymond noname, és nem árasztják el a felajánlások.
Kedves első, megnézem a Bogáncsot köszönöm!
Én nekik szoktam Karácsonykor tápot vinni,ha van rá lehetőségem.De szerintem a Cicamentő angyaloknak is jóljönne a segítség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!