Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hol tudom bejelenteni ha 1...

MARIANN06 kérdése:

Hol tudom bejelenteni ha 1 állatot rosszul tartanak?

Figyelt kérdés

Egy lórol lenne szó.Már utánnanéztem a googléba de ott csak mindig az 1%-rol tudnak irni.

De arRol hogy ki segit arrol nem találtam semmit.

Szegény pacinak még egy olyan helye sincs ahová az esö elöl elbujhatna.Kint fekszik a sárba .

Pedig egyfojtába esik.Egy zsiros gazdagé és nem kisebségi.

2010. jún. 3. 21:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

nem mondom hogy olyan korrekt megoldás, de azért attól is függ, hogy mennyit járatják őket. Ha sokat, nem gond az a kevés idő amit bent töltenek. akkor még valamilyen szinten jót is tesz nekik. (nem, nem gondolom hogy jó dolog az, ahogy tartja ez az ember a lovait, de nem kell akkorára felfújni a dolgot.)

lovaskaszkadőr voltam.

2010. jún. 4. 21:01
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönön a jo tanácsot.

Szerintem semit nem jártatják.

Egy családi ház hátsó udvarán van EGYEDÜL elkeritve csak.

Semmi szalma alatta és semi, ahová el tudna bujni az esö elöl.Nem fujom fel csak sajnálom.Én ugy tudom a ló 1 társas lény és egyedül szörnyü lehet már ott hónapok óta.

2010. jún. 5. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!