Nyul szaporitas, leadas -eladas?
Erdemes belefogni ?
Milyen arban mennek vannak meg egyaltalan nyul felvasarlo helyek?
Milyen fajtaval erdemes foglalkozni?
Koszi a valaszokat
Épp ez az... Hogy szaporítás!! Az állatkínzás!! Ne szaporíts!!
Ha tenyészteni szeretnél, akkor keress fel egy tenyésztőt, ő tud segíteni. En a wonder Bunnyt ajánlom
Egyébként max úgy lehet megélni belőle, ha vágásra tenyészted őket. Ha házikedvencnek adnád, akkor egy drága hobbi, hatalmas anyagi vonzattal. Nincs nyereség.
Jaj első te fotelállatvédő szerinted csak a kilós törpenyúl létezik hobbi célra? Nem kell egyből megint lökni a hülye dumát és szaporítózni.
Egyébként meg leadásra még őstermelőivel sem éri meg, max akkor érné meg ha semmit se kéne befektess a takarmányozásba. Én a család részére tenyésztem őket hús célra, igazából a csak fajtanyulakkal nem voltak olyan jó tapasztalataim, én évek óta úgy csinálom hogy a rendes házinyulakat (szaporaságuk és strapabírásuk miatt) keresztezem valamilyen óriás fajtával (belga, német, magyar óriás) annak a méretéért, így viszonylag nagy alomszámban szép méretű gyorsan növő nyulak lesznek. Egy időben adtunk le régen, de nevetséges a felvásárlói ár, egyáltalán nem éri meg, viszont a család részére ha szeretitek a húsát tartani jobban megéri, mert a boltban fél kg comb kb kétezer forint. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!