Ötletet kérek hogyan rendezhetnék be egy szekrényt!? (lovarda)
az attól függ h mire van szükséged:)
én mondjuk biztos ott tartanám a saját felszerelésemet is. cipő, kobak, naci, lábszárvédő.
Van lovad? Milyen gyakran lovagolsz? Mit dolgozol a lovardában? Heti/napi hány órában? stb :)
1,Hát én csak alkalmazott vagyok,van egy főszekrény,ahol a tisztítószerek és gyógyszerek vannak,így nem tartok magamnál, hisz ott van.
2,Igen eddig a saját cuccom,poszterek,és egy tükör vann bent.A barátnőimnek kis szobrocskák, lovas akasztó meg fényképek vannak, stb...De én nem vagyok túl ötletes,másolni meg nem akarok...Ammeg lovam nincs,mindegyik lovakat a barátnőimmel felváltva használunk (ők is alkalmazottak).A főnök család barátja...
És amiért ez a lovarda vidéken van,én meg hétközben Pesten így suliidőben csak 2 nap=(
De mindjárt itt a nyár és mindennap ottleszek...Télen csak délelőtt,Nyáron egész nap.
Léccy adjatok ötleteket!*.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!