Van ilyen hely? Érdekelne engem egy olyan lovarda vagy egy lovas tanya ahol lehet nagyon olcsón vagy ingyen lovagolni.
Figyelt kérdés
Belovagolok lovakat ha kell dolgozom is köztük (persze pénzért)... a lényeg csak annyi g mezőfalva vagy dunaújváros közelében legyen :)ha valaki tudna nekem segíteni akk írjon :) köszönöm és remélem így találok egy rendes embert akinél lehet lovagolni :)2009. júl. 9. 19:09
1/6 anonim válasza:
www.lovarda.lap.hu
esetleg itt próbáld meg.
2/6 anonim válasza:
Hát Dunaszigeten egyedül a Szelle Lovasudvart tudom.De ott nagyon jó lovak vannak meg jól is bánnak velük egy lovaglás 2500ft.Hát nem annyira olcsó de megéri azthiszem a bérletet jobban megéri de most így nem tudom.
Itt a honlap cím ha érdekel www.szellelovasudvar.hu
3/6 anonim válasza:
Ne haragudj, de ezt mégis, hogy gondolod???? Egy ló eltartása nem olcsó, és ott van a körmölés/patkolás, meg az orvosi költség is! Miért gondolod azt, hogy valaki viseli egy ló tartásának a költségeit, te pedig csak a hasznát élvezed!? A lovaglás, nem létszükséglet, tehát, ha nincs rá pénzed, akkor ne csináld!
4/6 A kérdező kommentje:
Drága mit tudom ki vagy.
4éves korom óta így lovagolok h nem fizetek szóval ezt beszoptad :D
2009. okt. 1. 14:06
5/6 anonim válasza:
csömörön van egy régen jártunk hát most perpill nem emlékszem az árakra de asszem lehet 1 óra volt 500? vagy fél óra? mind1 őrs vezér teréről indul a busz azt tudom és végállomása csömör ottan le kell menni ilyen erdő féleségen és ottvan. voltam ott táborban is de mindez 5 éve azóta nem jártam ott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!