Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Van ilyen hely? Érdekelne...

Van ilyen hely? Érdekelne engem egy olyan lovarda vagy egy lovas tanya ahol lehet nagyon olcsón vagy ingyen lovagolni.

Figyelt kérdés
Belovagolok lovakat ha kell dolgozom is köztük (persze pénzért)... a lényeg csak annyi g mezőfalva vagy dunaújváros közelében legyen :)ha valaki tudna nekem segíteni akk írjon :) köszönöm és remélem így találok egy rendes embert akinél lehet lovagolni :)
2009. júl. 9. 19:09
 1/6 anonim ***** válasza:

www.lovarda.lap.hu

esetleg itt próbáld meg.

2009. júl. 12. 15:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát Dunaszigeten egyedül a Szelle Lovasudvart tudom.De ott nagyon jó lovak vannak meg jól is bánnak velük egy lovaglás 2500ft.Hát nem annyira olcsó de megéri azthiszem a bérletet jobban megéri de most így nem tudom.

Itt a honlap cím ha érdekel www.szellelovasudvar.hu

2009. júl. 18. 10:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ezt mégis, hogy gondolod???? Egy ló eltartása nem olcsó, és ott van a körmölés/patkolás, meg az orvosi költség is! Miért gondolod azt, hogy valaki viseli egy ló tartásának a költségeit, te pedig csak a hasznát élvezed!? A lovaglás, nem létszükséglet, tehát, ha nincs rá pénzed, akkor ne csináld!
2009. szept. 10. 01:10
 4/6 A kérdező kommentje:

Drága mit tudom ki vagy.

4éves korom óta így lovagolok h nem fizetek szóval ezt beszoptad :D

2009. okt. 1. 14:06
 5/6 anonim ***** válasza:
csömörön van egy régen jártunk hát most perpill nem emlékszem az árakra de asszem lehet 1 óra volt 500? vagy fél óra? mind1 őrs vezér teréről indul a busz azt tudom és végállomása csömör ottan le kell menni ilyen erdő féleségen és ottvan. voltam ott táborban is de mindez 5 éve azóta nem jártam ott
2010. márc. 20. 15:32
 6/6 anonim válasza:
Sims 3?
2016. jún. 17. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!