Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Akinek nincs pénze megvenni a...

Akinek nincs pénze megvenni a több ezer ft/ kg állat eledelt, az ne is tartson állatot, és rossz gazdi?

Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 14:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Nézd,itt vannak jó minőségű tápok is napi etetési árral feltüntetve!Én sem vagyok gazdag de szerintem itt elég reális árak vannak!

[link]

2010. jún. 1. 14:27
 12/25 anonim ***** válasza:
87%

Az én Kutyám csak főtt kaját kap. Csirke, kacsafarhátat főzünk neki minden nap, vagy csirkenyakat és szerintem nem vagyunk rossz gazdi ezzel....

Mongyunk a 2000Ft.,/ 15 kiló kajában kíváncsi lennék h., mi van benne........

2010. jún. 1. 14:27
 13/25 A kérdező kommentje:
Hát köszi a válaszokat. Igen, én úgy vettem észre, hogy sokan presztízst csinálnak abból, hogy ők a legdrágábbat legjobbat mindenből, az már mindegy, hogy az a kutyának mennyire jó. Egy pulim van, el tudom tartani, tudom vállalni az állatorvost, megvehetném a legdrágább tápot neki, ha szeretné. De nem, mert ha nem házikosztot kap, csúnyán néz. Száraztápot kap még , farhátat rizzsel zöldséggel, de leginkább az érdekli ami az én tányéromon van :) Kiváncsi voltam a véleményetekre köszi:9
2010. jún. 1. 14:28
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Az állat ugyanolyan élő szervezet, mint mi emberek. Nyilván mi is szívesebben élünk párolt lazacon, de akkor sem halunk éhen, ha csak zsíroskenyér jut. Ha egy állat szeretetet, odafigyelést kap, akkor kutya baja nem lesz azért, mert nem prémiumtáppal etetik. Arra viszont fontos odafigyelni, hogy jóllakjon, éheztetni kegyetlenség és felelőtlenség!!! Meg azért is nagyon tudok haragudni, amikor a beteg állathoz a költségek miatt nem hívnak állatorvost.
2010. jún. 1. 14:30
 15/25 anonim válasza:
100%
A mi kutyáink maradékot és tápot egyaránt esznek, de a tápot csak akkor eszik meg ha nincs más.
2010. jún. 1. 14:34
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt a nagy hűhót a házi koszt egészségtelen volta körül az állateledel-gyártók csinálják üzleti okokból. Amióta az eszemet tudom, voltak macskáink, vagy 20 évig kutyánk is, és bár az anyagi lehetőségeink folytán kaphattak volna konzervet is, mindegyik jobban szerette a házi kaját, mégis egészséges, hosszú életet éltek. Nincs jobb reklám, mint elhitetni a szerető gazdikkal, hogy kizárólag állateledelen lehet egészséges állatot nevelni.
2010. jún. 1. 14:35
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

a mi kutyáink húst kapnak.. a tápot nem is eszik már meg.:D

(a hús ingyen van mert anyám húsfeldogozóban dolgozik és a "selejtes" árút odaadják kutyakajának)

2010. jún. 1. 14:38
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Amikor az első kutyám hozzám került (németjuhász)akkor még nem volt divat táppal etetni,és nem is volt ennyi táp lehetőség.Így a kutya azt ette amit mi vagyis házi koszton nőtt fel.21 éves koráig élt.(végelgyengülésben halt meg)Azóta volt még 2 kutyám akik szintén házi koszton éltek,és ők is hosszú évet éltek meg..
2010. jún. 1. 14:44
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Igazából sokkal jobb ha húst kap ,esetleg vitaminokkal ki lehet egésziteni. (de ha szereti a zöldségmaradékot,akkor az sem kell) farhát,nyak,sziv..

Én nem hiszem,hogy ezek a tápok bármivel is jobbak lennének,van bennük egy cosmo szinezék,tartósitó,gabona.. aztán ráirják h x százaléka fehérje,meg hús aztán kitudja? a pulykanyakrol legalább biztos,hogy a hús,a kutya pedig húsevő.

2010. jún. 1. 14:48
 20/25 anonim ***** válasza:
14:20-al értek egyet :)
2010. jún. 1. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!