Valamennyi tücsök ehető életciklusa minden stádiumában. Íze a garnélarákéra emlékeztet.
2010. máj. 31. 22:44
12/22 anonim válasza:
fú a legjobb bogarak ellen az édes. tegyél egy lapostányérba jó sok mézet. valahogy csak beleragad. és világítsd meg egy lámpával is, hátha megy a fényre.
2010. máj. 31. 22:45
13/22 anonim válasza:
Tegyél ki a székre egy Stradivari hegedűt. Ha szerencséd van felismeri, akkor biztosan kimegy érte te meg jól pofánvágod :)
Szerintem nem lehet a hang irányába menni, mert a hang össze-vissza verődik. Egyébként én az ilyet a macskámra bízom. Ő már több tücsökkel elbeszélgetett. Pedig nem is egy kigyúrt, kopasz macsek ;-)
2010. máj. 31. 22:57
14/22 A kérdező kommentje:
:(
2010. máj. 31. 23:00
15/22 anonim válasza:
Menj a hang irányába, és amikor elhallgat, akkor kezdj el ott csapkolódni meg minden, hogy megijeszd, és ha szerencséd van, nincs jó búvóhelye, és ijedtében kiugrik.
2010. máj. 31. 23:01
16/22 anonim válasza:
Gázosítsd el.
Kérd kölcsön a szomszéd macskáját.
2010. máj. 31. 23:03
17/22 anonim válasza:
Vagy kipróbálhatsz még valamit, hátha bejön...
Próbáld meg a tücsökzenét felvenni (diktafon, mp3 lejátszó, iPhone, webkamera mikrofon - valami csak van a közeledben). Utána amikor elkezdi megint, játszd le a felvett hangot. Mivel a tücsök nagyon agressziv állat, akár le is harapja a másik fejét, szerintem nem fog örülni, hogy "valaki más is van már itt" és vagy előjön, hogy elintézze vagy odébb áll. Komolyan, szerintem érdemes lenne kipróbálni. De akkor ird meg, hogy bevált-e! :)
2010. máj. 31. 23:10
18/22 anonim válasza:
nagggyon idegesitő. többször költözött be tücsök a szobámba. az első lakó közel két hónapig zenélt. majd egy horgászat alkalmával fogtam két mezeigyíkot, ráengedtem őket. elintézték. a gyikokat a meló után elbocsájtottam.
2010. máj. 31. 23:10
19/22 anonim válasza:
Tavaly nekem is volt tücsköm. Nagyon hangosan ciripelt, nem tudtam tőle aludni. Úgy lett levadászva, hogy sötétben megvártuk míg ciripel aztán kapott egy kis raidet, attól kipusztult és nekem is nyugodtak az éjszakáim.
2010. máj. 31. 23:36
20/22 anonim válasza:
nálunk is a makka volt a nagyvadász. a makka füle-orra azonnal érzékeli a "művészurat" és elkapja a frakkját.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!