Ha megfelelő helyük, boldog, stresszmentes életük van miért baj ha sok állatom van?
Figyelt kérdés
Az emberek asztmondyák ez már nem normális dolog . Nagy baj ha jobban szeretem az állataimat mint legtöbb embert? Délután inkább foglalkozok velük és ha a barátnömnél megyek sétalni oda is viszem a kutyáim ! (Igaz jó sokkan vannak de megfelelő helyük van) ☺2017. nov. 12. 19:51
1/14 A kérdező kommentje:
Mármint a konkrét kérdésem az lenne hogy miért mondyák azt hogy tuti nem tudom öket gondotni. Meg aki látta hogy jól vanmak tartva asztmondya csak velük foglalkozom😓
2017. nov. 12. 19:54
3/14 anonim válasza:
Fáj látni a "helyesírásodat". Egyébként nem csak azzal kell dicsekedni, hogy sok állatod van. Az us fontos, milyen a helyük.
4/14 A kérdező kommentje:
A házban 9 külömböző fajta. 🙂 ( tudom ez most lesokkolt mindenkit . De nem egyedül gondozom öket és sok tenyéztö is segitet szóval naponta max 2 ora a gondozásuk. A többi a velük való foglalkozás)
2017. nov. 12. 20:03
5/14 A kérdező kommentje:
U.I nagyon sajnálom a helyesírást . Romániába élek. Még nem is ismerek minden magyar szót 😕
2017. nov. 12. 20:04
6/14 anonim válasza:
Milyen állatok vannak egy szobában tartva?
7/14 A kérdező kommentje:
Hát már egy ideje legtöbb külön van...akik északa aktívabbak külön.
Pl : A papagáj nappali szóval külön a hörcsögtol....stb
2017. nov. 12. 20:15
8/14 Andizsuzsi válasza:
A dy Romániában milyen hangot jelöl?
Az embereket kellene megkérdezni, akik szerint sok. Mi nem látjuk, hogy milyen körülmények között milyen állatokat tartasz.
9/14 A kérdező kommentje:
Akkor *azt mondják.
Hát a körülmények ténleg nagyon jók. Nem haszonállatként tartóm öket. Hanem társként. (Szeretem és tisztelem öket)
2017. nov. 12. 20:24
10/14 anonim válasza:
Már megint próbálod itt magad ajnározni ezzel a témával? Te vagy aki "tavi halakat tart egy ötven lityós akváriumban és milyen jól érzik magukat" kérdező. Az előző kérdéseddel konkrét veszekedést robbantottál ki ebben az állattartás témában, elég provokatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!