Ha az úton elütnek egy macskát vagy kutyát és ott fekszik holtan, akkor azt ki és mikor takarítja el onnan?
Mi cicuinkat sokszor elütötték.
Egyik szegény fél napig is ott lehetett. Apával mentük érte talicskával.
Utcában a gazdái, közúton, gyepmester, közútkezelő.
Egyéb gelyeken nem tudom.
Kárigény, persze... Látsd. pél szarvas, szerintem ezzel keveritek. Itt tényleg elhúznak, mert a vadásztársaság megbünteti. A kocsival meg nem törődik senki. Egy kutya, macska semmilyen nagy kárt nem tud tenni egy autóban. Egy bernátbegyit, meg csak észrevesz.
Akkor mégis ki a hibás, hogy látja a macskát és direkt felgyorsít, hogy elüthesse, mint a drága szomszédunk.
Arra se futja senkinek, hogy arrébb pakolja az útról, pedig ennyit megérdemelne, ha már elüti, véletlen vagy direkt.
#7-esnek:
"Egy kutya, macska semmilyen nagy kárt nem tud tenni egy autóban."
Nekem egyszer sikerült lakott területen kívül sötétben elütni egy macskát. Nem vettem észre. Az a kis mocsok valahogy úgy átpördült a kereken, hogy előrefelé vágódott ki, és a lökhárítót eltörte. 20e a hegesztése, plusz 20e a festése. Az nem nagy kár? Persze, nem többszáz ezer, de éppen elég mellbevágó az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!